I videoen prøver vi at afdække nogle enkelte ting som gennem et år været en del af det, som har fået “hjemmet” til at fungere. Plus minus er gjort op med simple symboler.

Forskellen på ferie og at rejse -

Når man er på ferie spiser man nok mere ude og har i baghovedet at nu må vi forkæle os selv. 

Rejsen vi er på er mere “hverdag” vi lever på denne måde i en længere periode end de fleste, vi har næsten “ubegrænset” tid.
Vi flytter os heller ikke så langt af gangen, i løbet af året har vi kørt 13.600 km, at vi flytter os langsomt skyldes at vi nogen gange følger længere vandreruter.

Vi har fulgt Der eifelstieg 313 km hvor Berit gik 20km om dagen i gennemsnit og dele af stien La Manche i Normandiet

Biltype og valg af samme, fordele og ulemper

Valget af en kassevogn var et bevidst valg, vi har før haft en delintregreret.
Vi har fulgt nogen som har levet fuldtids i en kassevogns autocamper og vi tænkte, hvorfor ikke, den er nem at komme rundt med, kan holde de fleste steder, den kommer nemmere rundt oppe i bjergene og den falder ikke på samme måde op som en normal autocamper. 

Markedet for den type er også stigende, men efter vor rejse, vil vi kun have den alene, og derfor bliver den nok sat om til en 5.40m

Har det ændret os -

På en måde ja, det er befriende ikke at være i fastlåste rammer, i det hele taget, det ikke at have mere at forholde sig til end det man skal bruge i hverdagen, og det er begrænset hvormeget vi kan have med os på 10 m2, gør det hele meget afslappet. 

Udfordringer -

Måske det med at finde de “gode” steder, det gælder både overnatninger og oplevelser som tiltaler os.

Vi bruger selv en del tid på at se Youtube film fra andre som har lidt de samme interresser, storslået natur, skønne vandreruter.

En udfordring er også lige at kunne mærke hvornår har vi set nok, hvornår skal vi lige klappe hesten og sætte den på græs et par dage for at fordøje indtrykkene, mentalt bliver man jo “fyldt op”, når der hele tiden er nye indtryk.

Så er det Freja, som et halvt år efter vi tog af sted blev syg. Efter hun kom i behandling har hun det jo godt, men kan jo slet ikke holde til de aktiviteter vi laver. Det gør jo så at når det bliver varmere, 25 til 30 grader, så må en af os blive tilbage i bilen, eller vi er afhængige af at vi kan få anhængeren med, enten efter cyklen, eller når vi går.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne