Vi har haft 15 dejlige måneder rundt i Europa
men nu er denne tur kommet til sin afslutning
Berit og Lars
Om livet i en kasse på 10m2 med 4 hjul

At rive et år eller mere ud af kalenderen skulle være alle forundt, det at sælge huset og starte helt forfra er en proces i sig selv, som vi synes har været berigende, idet alle muligheder er åbne og der intet at tænke på undervejs. 

Vi har mødt rigtig mange inspirerende og hjælpfulde mennesker, nogle af dem har givet os gode ideer og rejsemål som vi har fået lyst til at arbejde videre med i fremtiden.

Vejr mæssigt har vi været utrolig heldige, vi har kun haft 5-6 regnvejrs dage ialt.
Har været i 10 lande (der er stadig 37 som vi ikke har besøgt)
Vi har kørt ca. 18.000 km hvilket betyder at vi ikke har flyttet os over store afstande ad gangen, det skyldes bl.a at vi har valgt at benytte vandreruter, som vi eller Berit har fulgt. 

Overnatning har vi ofte fundet langs med ruten, derved er vi kommet ud på steder som vi ellers ikke ville have valgt som et naturligt overnatnings sted.

Det bedste sted på rejsen

Det bedste sted som vi har besøgt, et spørgsmål som ikke er nemt at svare på, fordi vi har været steder som er imponerende og facinerende, de kan være natur eller menneske skabte og det er svært at nævne det ene frem for det andet, der er også steder som er mere nøjsomme, men hvor vandreturen derhen eller op, har været lige netop det, som gjorde dette til et fantastisk sted, men vi har samlet vore highlights her på denne
Facebook side. 

Man kan planlægge nok så meget
men det er ikke alt man er herre over.
Berit og Lars
Om livet i en kasse på 10m2 med 4 hjul

Rejsen sluttede et par måneder før end beregnet, turen til Sverige og Finland er indtil videre sat på st. by.
Det skyldes et lille uheld på en vandretur, ubetydelig, men alligevel fik det så store konsekvenser at vi måtte stoppe før tid.

Min fod gled på en sten og jeg fik et lille sår ved ankel knoglen, det skete i marts, problemet er at det ikke vil hele op, og at det med tiden blev større.
Det var derfor nødvendig at komme i behandling, d.v.s. ugentlig kontrol ved en sygeplejerske, og det kan godt tage et par måneder inden det er helet fuldstændigt op igen, dertil kommer et sygehusbesøg med en vene “reparation” i august og vores rejseforsikring vil da efterhånden være udløbet, uden at vi kommer rigtigt afsted igen.

Vi har derfor valgt at bosætte os herhjemme igen, men vi vil endnu ikke slå alt for dybe rødder. Derfor har vi valgt at få adresse på en campingplads, det gør at alle muligheder stadig er åbne.

Det var meningen at vor autocamper skulle på danske plader efter rejsen, men under rejsen fandt vi ud af, vi kunne klare os med en et nummer mindre, derfor har vi valgt at sætte den til salg og se hvad behovet bliver fremover. 
Vi har stadig, det at rejse i højsæde, men har også planlagt nogle destinationer hvor der ikke altid indgår en autocamper, og der hvor der er behov for en, er måske er billigere at leje, frem for at sende den med et skib.
Interessen for den 3.000km lange cykeltur fra Tyskland til Sortehavet langs med Donau, fik vi fra et par vi mødte på en plads i Trier, Tyskland. Den tur kunne vi også godt tænke os, men lige pludselig går der et års tid eller mere hvor autocamperen ikke nødvendigvis behøver at stå lige udenfor døren, uden at blive brugt, og så er det jo rart at have alle muligheder åbne 🙂

Vi vil godt benytte lejligheden til at sige tak til alle jer,
som har fulgt os på denne tur indtil nu,
men med de planer vi har i trakten,
kommer der nok mere hen ad vejen
Berit og Lars
Om livet i en kasse på 10m2 med 4 hjul

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne