Hjemmefra tænkte vi det kunne være helt fint med et par klapcykler, som vi kunne bruge når der bød sig en lejlighed. Det viste sig ofte at være en rar ting at have med, og det at de kunne være omme bagi og tages frem efter behov tiltalte os.

I Holland hvor alle cykelstier er i vatter, var 30 km sådan set ok, med de 3 gears, men i Belgien var der mere udfordring, og og derfor kom ideen med at se på et par el cykler.

Vi har besluttet ikke at have et cykelstativ bagpå, så derfor skal de kunne være under sengen, vi har 70 cm i højden. Havde vi været hjemme ville det at forhøje sengen med 10 cm nok ikke været et problem, men undervejs er det en udfordring.
En normal størrelse kunne ikke være der, selvom vi demonterer forhjul, baghjulet kan ikke demonteres så en 27-28” er ca. 70 cm og længden ville også give problemer.
En kompakt cykel som har 24” hjul kunne være der ved demontering af forhjul, så det ville være det bedste bud, hvis ikke lige det var prisen som ville løbe sig op på 40.000 kr.
Tror det var mærket Pegasus.
Vi valgte så alligevel et par 20” klapcykler.

 

De ligner jo meget de andre vi havde, men 6 gear, en 250 w motor og et 13 amp batteri, det kan alligevel give den nødvendige hjælp, til at det er en fornøjelse.
Vi fik dem afprøvet på en tur rundt om en sø, det var på asfaltveje og med dog med pæne stigninger rundt omkring i skovområdet ca. 15 km.
Om aftenen tog vi ned til Eupen og tilbage igen ca 13 km.
Vi tog ned gennem skoven på noget der ligner mountainbike / vandre stier, meget ujævne og svære stigninger men i god stil.

På vej tilbage tog vi den sidste del på asfaltvej med 10% stigning og skruer man op for hjælpen kan det gøres med 16 km i timen, og det er ikke så ringe endda.

Der skulle så en ny 220 volt inverter til se her

Kategorier: Forbedringer

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne