Hvad er nu det for en dør

Alle som har kørt med en kassevogn kender problemet når side døren skal lukkes, den skal mere eller mindre have et ordentligt ryk og måske lige en hjælpende hånd /tryk i venstre side når man står ude, og specielt hvis ikke det skal lyde for højlydt.
Vi var godt klar over at det kunne give anledning til irritationsmomenter som kunne løses med et såkaldt soft lock system. Systemet var dog ikke et muligt tilvalg på vores model, men tænkte at vi kunne altid få det eftermonteret hvis det blev et problem.
Det blev det, især om natten når døren skal lukkes indefra og man gerne vil have bilen bilen låst.
Hvis ikke døren kommer helt på plads og det drejer sig om en millimeter, så slår centrallåsen fra. Nogen gange lykkes det først efter 3-4 forsøg, og efter lidt research i forskellige forum, så er vi ikke de eneste med dette problem. Måske det kan justeres væk men jeg tvivler.
Altså måtte vi ofre de par hundrede euro som det sikkert ville koste :-), men der blev vi klogere, et sted mellem 9 og 12.000 kr kommer en eftermontering ca. til at koste.
Nu har vi så kørt med denne løsning et stykke tid, den hedder pull lock den fungerer også fint og har kostet 50 øre + montering 🙂

Det giver lige mulighed for at give et lille træk indad, når døren lukkes, i den side hvor låsesystemet sidder.

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne