50 % EU -regel

Her to måneder efter at Call me rådede os til at flytte vore telefonnumre over til en dansk adresse, for at kunne køre videre som hidtil, har de nu meddelt os at de vil gøre brug af 50% reglen.
Denne regel blev lavet da EU indførte fælles data roaming.
Danmark har forholdsvis billige data til telefon og for at forhindre misbrug, kan man med denne regel forlange at man i ny og næ foretager opkald fra Danmark.

På trods af at de var bekendt med at vi var på en længerevarende rejse, og ikke ville kunne opfylde denne regel, agter de nu alligevel at gøre brug af den, selv om jeg har prøvet at forklare dem, at de selv rådgav os til denne overflytning.
For mig vil det betyde 109kr + 420kr for at de bruge 6 GB EU data jeg havde inklusive i mit abonnement.
Det vil jeg ikke betale, så derfor er vi nu nødt til at at skifte teleudbyder, og det giver lidt logistik problemer.
Lebara.dk vil godt sælge et forudbetalt abonnement, uden at bruge denne regel, men sim kortet skal aktiveres i Danmark, de accepterer også at vi kun har en postadresse og vores gl. numre kan overflyttes. Kortene “tankes” op via nettet, eller automatisk optankning
Et 4 GB EU, med 10 timers tale koster 109kr og et 6GB EU m/ 15 timerstale koster 149kr, uden restriktioner.

Vi vil få sim kortene sendt til Rikke, som så aktiverer dem og derefter sender dem til os.

Vi har i mellemtiden købt nogle tyske simkort, taletidskort, siden juni 2017, kan det ikke lade sig gøre uden at man identificerer sig, og vi kunne gøre det via vore pas og postadresse.
Man kan gøre det online ved at udfylde sine data på Deutsche Post hjemmeside, downloade en app til telefonen og under video chatten identificerer en medarbejder dit pas og at man er den man udgiver sig for, så har man et telefon nummer.

Kategorier: Internet og telefoni

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne