Det gik hurtigere end vi havde turdet håbe

I al forberedelse til vor tur, ja da er dette indlæg en milepæl, idet hele projektet er bygget på at huset  skulle sælges, så at der ikke var faste omkostninger derhjemme, under vores rejse rundt i Europa.
Det gik noget hurtigere en vi havde turdet håbe på, dejligt, idet vi mentalt er mere og mere indstillet på at komme afsted.
Først tænker man på det som en mulighed, så beslutter man at det skal være, så sætter man en forventet dato, undervejs i processen sker der det, at man bliver mere og mere opslugt af ideen og på et tidspunkt ville man helst afsted imorgen.
Den 10 august blev huset sat på nettet, den 15 august blev der sat en underskrift, med overtagelse til 1 november.
I de sidste par måneder har vi ryddet op i ting som vi ikke skulle bruge mere og solgte rigtigt meget på Brørup marked, andre ting har vi ligeså stille kørt til Flytteboxen i Broager, hvor vi har lejet et depotrum.

Nu kommer der så en tid med afvikling, hvor bilen skal sælges, køb af autocamper, efter 1 november har vi ingen bopæls adresse mere i Danmark og bliver ligestillet med nomader, liggepludselig passer vi ikke ind i en de normale firkantede kasser, så der er en del ting der skal tages højde for, men mere om det senere.

 

 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne