Mange år har man jo kunnet leve uden 

Og det blev da også fravalgt på grund af prisen, men da jeg så at Biltema havde et trådløs et til 1099 kr.
så tog vi et med som skulle installeres undervejs.
Ved parkering går det som regel, ellers kan en af os jo se efter, men er man kørt forkert og hurtig vil bakke tilbage, så kan man ikke se hvis der er kørt en tæt bag på.

Ved at prøve mig lidt frem, fandt jeg at den bedste placering var ved nummerpladen, men rent mekanisk kunne det ikke monteres der p.g.a. holderen som kameraet var monteret i.
Så ved at demontere holderen kunne kameraet fint være under plastik rammen til nummerplade lys.

Min ide var at nummerplade lys skulle forsyne kameraet med 12 volt, hvilket gør at kameraet er i funktion når der er tænding på, og der var nemt at tilslutte det på bagsiden.

Her er det færdige resultat, kameraet er monteret med velcro, og er næsten ikke til at rive af igen, men giver mulighed for justering. De to plastik tapper skal lige klippes af 🙂

Selve monitoren er placeret hvor bakspejlet normalt sidder og er forsynet fra kabine lyset, som har fast 12 volt, den skal jeg så tænde og slukke manuelt. Dog ser det ud til at jeg må trække en + ledning fra tændingsnøgle, idet spændingen ved kabinelys varierer når bilen låses hvilket får monitoren til at tænde, dog slukker skærmen idet der ikke kommer signal fra kammera. Det vil også være den bedste løsning at der tændes sammen med start af motor.

 

Kategorier: Forbedringer

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne