Nu bliver det så spændende

Efter at Call Me valgte at gøre brug af 50% reglen, som gør data ubrugelig i EU, med mindre man hver anden måned er i Dk, valgte vi så at skifte til Lebara.dk

Lebara har i nogle korrespondancer forsikret os at de ikke gør brug af dette, og det står heller ikke på deres hjemmeside under betingelser.

Overflytning af vore gamle telefonnumre gik smertefrit, blot skal sim kortene aktiveres i DK, hvilket jeg fik min datter til at gøre, hvorefter de blev sendt til en Marina med autocamper pladser i Luxemborg.

Det var ikke svært via Lebara’s hjemmeside at sætte telefonen op til en aktiv pakke, vi har i første omgang valgt 100 timers tale i Europa, med 100GB DK / 5GB i EU til 99kr. Idet at man ikke har et abonnement skal der altid være penge sat ind på kortet, men her kan man vælge selvoptankning, med Visa eller Pay pal, og så ligner det jo meget et abonnement som alle andre 🙂

Jeg vil følge op på hvordan kortene virker, med hensyn til dækning osv.

Med hensyn til data er jeg bleven god til at slå alle automatiske opdateringer fra, således at det kun kan ske på wifi, sådan en windows opdatering kan hurtigt klare 1 GB eller mere, men også app’s på telefonen med kortopdateringer osv. tager meget.

Kategorier: Internet og telefoni

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne