Vi har jo før prøvet at få fat i et Simyo internet simkort her til Spanien, første gang var da vi kom ind i det nordlige. Simkortene forhandles af Beep elektonik forretninger, og selv om ekspedienten kunne lidt engelsk, kunne jeg ikke overbevise ham om at passet var nok som registrering, jeg havde læst at det med besvær var lykkedes for andre.

I sydspanien, nærmere i byen Isla Cristina, prøvede jeg i almindelige telebutikker, der kunne det godt lade sig gøre at få et mod forevisning af pas, prisen pr. GB er bare alt for høj.

I byen Lepe ligger der en Beep forretning, så den kørte vi ind til, link til Google Map her 

Her kunne ekspedienten ikke et ord engelsk, men hvor der er en vilje er der en vej 🙂
Han ville se mit pas, det havde jeg glemt i bilen, som var parkeret en kilometer derfra, fordi jeg ikke kunne finde en
p-plads.

Jeg gav ham mit plastik mini kørekort, det godtog han, efter jeg fortalte i hvilken kolonne id nummeret stod, så ville han have adressen, sagde han kunne få den på ac pladsen, men nej, så var det ligemeget, han skrev gaden hvor butikken lå, tog så kopi af kørekort, skrev en A4 ud, satte simkortet i en telefon, sørgede for at det var aktiveret, betalte så 28 euro for 30GB i en måned.

det passer godt med vores forbrug, medmindre vi streamer film.


28 euro for 30 GB i en måned
Jeg betalte kontant, idet jeg var bange for at det var en kontrakt hvor de kunne hæve automatisk, men det var det ikke.

Så nu sidder simkortet trygt i EZ4 routeren, som også kan opfange wifi signaler, den er fra Alt om autocamperen, se mere her, den fordeler til alle vore enheder, så vi behøver ikke i den nærmeste fremtid at bekymre os om internet.

Det ser ud som om at man kan kan bruge Simyo kortet i det meste af Europa, og man kan recharge “genopfylde” via nettet Simyo recharge det vil jeg få afprøvet om en måned tid.
25.01.19 på recharge siden kan der på nuværende tid kun sættes penge ind til tale, det gøres nemt via nettet, for at få pengene aktiveret til internet skal man have simkortet sat i telefonen og ringe 121, trykke 1 for recharge, de taler meget lidt engelsk, og få dem til at aktivere antal GB man nu har sat penge ind på simkortet, f.eks 29€ giver 35GB maks en måned, eller ind til de er brugt op.
Man kan også skrive til soporte@simyo.es på engelsk, det gjorde jeg sidste gang og inden for 48 timer havde de aktiveret mit kort påny.
23.03.19 Nu bruger jeg det uden for Spanien, spændt på hvor længe det går godt.

Derudover har vi hver især 5 GB fra Lebara.dk   som vi måtte skifte til, ca. fire måneder efter vi startede hvor rejse.

Der er der ingen problemer med brug af data, selvom man ikke er regelmæsigt (mere end 4 mdr) eller frameldt i DK. Simkortet skal bare være købt inden udrejse, hvis man efterfølgende ikke har adresse derhjemme, men de accepterer en C/O postadresse.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne