Ja, det måtte jo ske.

Nu viser km tælleren godt 3000 km, og indtil nu har der været kyndig vejledning omkring fartbegrænsninger og fotostandere fra GPS’en, og ikke mindst fra Copilot.
Nu skulle hun jo vandre, så på min første tur alene, tænke jeg at nu skulle der noget musik til, usb sticken sad allerede i radioen, og da GPS’en var indstillet, tog Freja og jeg afsted med fuld musik.
Efter et stykke tid tonede det gamle Black Sabath nummer, Smoke on the Water ud af højtaleren, og radioen fik en ekstra tand, det kørte bare for mig, veludhvilet og høj solskin, indtil bom bom blitz, hvad f…… var det…. åh, stærekassen, da jeg kiggede på speedometeret var det efter reaktionen kommet ned på 60 km, men hvad var begrænsningen, i mange af de byer vi lå og kørte i er det ofte 30, jeg viste det ikke, men håbede på 50.

Måske var det også bare genskin fra forruden, i glasset på stærekassen, man har vel lov at håbe.

Men nej, den var god nok, 20 Euro for 14 km for hurtigt (efter tolerancefradrag), det er vel ok, og man har fået respekt for fotofælderne og er blevet moppet af copiloten.
Ville nu godt ha’ haft et foto med, tror faktisk jeg sang livligt med da det blev taget 🙂

 

Kategorier: Diverse

2 Kommentarer

Ole Poulsen · 29. juni 2018 kl. 15:17

Hej Lars, musik og sang kan udvikle sig til noget farligt kan vi se, men du slap billigt, jeg har selv alarm 300 m før sådan en fætter, er sluppet til nu, fortsat god rejse.
mange hilsner Ole.

    Bela · 30. juni 2018 kl. 9:18

    Hej Ole,

    Jeg har jo den mulighed at når jeg kører selv, kan jeg via Bluetooth sætte advarsler ned over radioen, så overdøves musikken, men tror jeg er kureret foreløbig med at lade følelser tage over, når der køres i fremmed farvand 🙂
    Jeg kontakter dig engang angående ophold i Frankrig i ferieperioden.

    Hilsen Lars

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne

%d bloggers like this: