Undervejs på turen bliver der jo taget nogle fotos…

Hjemmefra er vi i tvivl om det store Sony kamera med telelinse ikke skal med, vores erfaring siger os at når vi endelig havde brug for det, så har vi glemt at “slæbe” det med.
Så om turens foto derfor skal baseres på dem, som tages med smartphonen, actionkamera og ja, tro det eller ej, en lille mini drone (lidt legetøj skulle da med på turen) ja det må vi så se 🙂

Back up af fotos

Indtil 2011 blev alle vore fotos og video lagret på en ekstern netharddisk på 2 TB, den kunne tilgåes via en app fra alle vore enheder.
Den var man så også nødt til at lave en at lave en back up af, den kunne jo også gå i stykker, men back up’en er på skulle jo helst opbevares hos noget familie, hvis nu huset brændte.
Det er jo lige før det var en deltids stilling for en it ansat at holde det ved lige.
Derfor da Google kom med deres ubegrænset foto lagring gik jeg over til at prøve den, selvom jeg ikke er fan af Google og må jeg indrømme at det har fungeret godt for os siden 2011.
Jeg bruger foto til alt, ser jeg noget der inspirerer mig – foto, har jeg behov for måske tre år senere at huske hvilken type maling jeg brugte til loftet – foto og så selvfølgelig fra naturen -foto.
De bliver lagret og kan søges efter dag, uge, måned og år, og så er det assistenten som ind imellem inspirerer en med forskelligt, som kollager, animationer m.m.
Smartphonen løber jo ind i mellem tør for plads, assistenten frigør så plads på telefonen og billeder kan derefter kun ses online via app eller downloades.

Har så oprettet en konto til denne tur hvor så alle billeder herfra bliver lagret og er adskilt fra de andre.

Kvaliteten

Ubegrænset lagerplads i høj kvalitet er fri, original over 16 Mega Pixel koster.
Det vil sige at fotos i plakat størrelse kan udskrives i god kvalitet og ja,…………
Google kan se med og har ikke læst alle betingelser igennem, men er villig til at løbe risikoen.

 

 

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne