Den gamle Tom Tom skal snart på pension

Vi valgte til vores tur Sygic som navigation, og for at få det afprøvet købte jeg omkring årsskiftet en Life Time license til Europa med traffic i Apple store IOS. Brugte den på min iphone.
Jeg blev begejstret og da jeg læste at nogen brugte deres tablet/ipad som skærm, ville jeg da prøve min Ipad af på en tur i bilen, App’en var nem at installere og købet fulgte med, så ingen problemer med det. Men den blå prik på kortet den blev stående på kortet hvor vi startede, tænke det kan da ikke passe, lavede en genstart, samme resultat.
Det jeg fik mig læst frem til var at alle Ipad’s, uden simkort orienterer sig via det wifi som de er tilsluttet, ipads med sim kort, har gps og kan orientere sig både med GPS og tjenester hvis man kører mellem høje bygninger. Så ingen indbygget GPS i min!!!
Nu var jeg ligesom bleven tændt på at have en tablet som skærm og da vi alligevel ville have en ekstra, idet vi bruger dem til at læse bøger med, faldt valget på en Lenovo Tab 4, det er vigtigt at kigge i de tekniske data eller spørge direkte om der et GPS i den model man vil have, der findes et utal af versioner i de forskellige mærker.
Den model jeg købte har to GPS systemer, GPS og Glonass som er bygget på på det russiske sat system, det skulle være lidt mere præsis i højden, men nu fulgte det med, man er åbenbart begyndt at lave chip med begge systemer.
Nu skulle jeg jo være en glad mand men 🙁 , mit køb i Apple store kan ikke benyttes på en Andriod, så jeg må købe en licens mere til det system. Hvis ikke det var for at vi alligevel ville have en ekstra kunne jeg lige så godt have købt en ordentlig Navi 🙂

Vær opmærksom på at traffic i Sygic kun virker med simkort/data.

Der findes to forskellige app som kan købes, de har forskelligt layout på selve app’en og også i grafikken på kortet

Car Navigation kan bruges når man har indbygget display i bilen, men fungerer åbenbart ikke med Apple Radio og Andriod Auto, så brug en prøveversion først, hvis det er det man vil.

Konklusionen fra mig må være at man lige skal prøve med en gratis version, hvis det er muligt, få det afprøvet og så lige tænke på at forudsætningerne kan være anderledes ude i den store verden, f.eks. hvis man bruger sim kort til sin enhed og dermed dårlig dækning i nogle områder og der ikke er GPS i enheden.

Sammen med app’en Campercontact kan man udvælge et overnatningssted, og derefter vis på Sygic map.
Men rigtigt smart er det når man kan overføre udvalgte steder, de såkaldte POI (point of interrest), de vil så blive vist på kortet efterhånden som man kommer frem

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne