Sygic


                   

En app vi på det seneste er begyndt at bruge som navigations app, den har flere ting, man kan downloade kort og bruge den offline, den har visning for maks. hastighed der må køres, der er hurtig søgning for muligheder i område.
Køber man Europa med Trafic koster den normalt over 600 kr. men i perioder er den i tilbud, hvor vi købte den til 139 kr. for livstid. Her får man så dynamisk kørebanevejledning + meget mere og trafikoplysninger i realtid fra Tom Tom.
En nyttig ting i App’en er SOS funktionen, hvor man hurtig kan se adressen og GPS koordinater  på hvor man er, samt nærmeste afstand til forskellig steder med hjælp. SOS 112 kan aktiveres, går ud fra den selv finder ud af hvilket kald der skal bruges i det enkelte land, samt hurtig mulighed for at sende koordinater via sms.

 

Maps.me

Den har vi før brugt som navi, fordi der kunne downloades kortudsnit til den, nu bruger vi den mest til at orientere os når vi vandrer, fordi den har små stier med og små pejlemærker i naturen.

 

 

 

Opera VPN

Opera VPN er en app til smartphone.
Når du aktiverer den sikrer du dig at dine data, som du evt. sender på et åbent wifi netværk, ikke kan læses og misbruges. Enhver med lidt kendskab kan bruge usikkert netværk til at læse med på trafikken af data som sendes ud på samme, et S/W program kan hurtigt  identificere koder og lignende som bruges til at handle med eller til at logge ind på beskyttede sider. Disse data kan så downloades til tredie computer og bruges til identitetsrøveri, misbrug af kreditkort m.m.

Anti virus er stadig nødvendig for at beskytte selve pc’en mod ondsindet virus

Opera browser kan bruges på pc og mac, jeg har kørt med den et stykke tid, og synes bedre og bedre om den. Der kan også aktiveres en VPN forbindelse, som evt. kan bruges på sider hvor du ikke ønsker at andre skal kunne aflæse dine pasword og kreditkortoplysninger, f.eks. bank, facebook m.m.
Ud over dette slipper du for reklamer på ting du evt. har søgt på.

 

 

 

 

Findpenguins.com

Dette er en rejse blog, som vi selv linker til fra hjemmesiden, man kan registrere sig, i free versionen, der kan man hver dag uploade seks billeder, i den betalte kan der lægges ti billeder og en video.
Via app’en er det hurtigt lige at ajourføre sin rejse, og der er link så at venner og familie kan følge med.
Man kan tage billeder og så på et senere tidspunkt lægge dem ind.
Billederne i bloggen henviser til et kort , så man hurtigt kan se hvor de er taget.

Campercontact

Denne app viser hurtig de forskellige typer pladser som er i nærheden af dig. Free versionen er nu ikke til meget nytte , men giver et godt indblik i hvad den kan, inden man for 45 kr. køber sig adgang for et år.

Nedenunder et par screen shots fra lite versionen, hvor ikke alle pladser kan ses, men et utal af muligheder og meget enkel at betjene.

 

 

     

            

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne