Lykken er at have sit eget wifi med i camperen.

Opdateret 20.01.19
Vi har jo været vant til altid at kunne komme på nettet og med EU roaming er det jo også blevet lettere, men konstant brug af data via mobilabonnement i udlandet over længere tid, kan faktisk resultere i nedlukning af data, så det at kunne logge på et hotspot vil stadig være ideelt for os.

EZ V4 routeren kan give denne luksus idet det den set fra alle enheder man medbringer på turen altid ses som det samme netværk man logger på, det som ændrer sig under turen er de hotspot som EZ V4 logger sig på, eller hvis de ikke er til rådighed, vil den via datakort logge på et mobilt netværk.

Fra Altomautocamperen.dk køb her 

Her kan man bruge sin egen telefon eller tilkøbe et usb stik hvor simkort kan sættes i, pris ca. 200kr.


Med en ekstern antenne eller en retningsantenne kan hotspot op til 2-3km væk opfanges.

Har fået monteret en udvendig 14 db rund stråle antenne på taget, fordelen ved denne jeg har valgt er at den ikke er mere en 15 cm høj.
Var måske stadig lidt afhængig :-), på det tidspunkt hvor planlægning fandt sted, så købte også lige en 19 db retnings antenne, må se se om den kommer i brug eller om det var en panik beslutning.

Den er af og til i brug, nogen gange har jeg haft den stående indenfor, i vinduet, pegende mod det hotspot jeg kunne få fat i, har også brugt teleskop masten, som også har en anden funktion, men mere om det senere.

Vi bruger mere og mere at tilkøbe et sim kort til ren internet, i det land hvor vi opholder os i, det er bare ikke altid helt enkelt, vi har selv 5GB EU på vore telefon hver fra Lebara, det slår ikke til, men se mere under de enkelte lande.

Berit og Lars
Trundecolumbus

Internet via simkort, klik på land for at se mere

Portugal

Spanien

Frankrig

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Synes du om siden, så del gerne